Lenyűgöző videóban mutatták be a Final Fantasy XVI helyszíneit

2023. március 26.
4.7551
Botyi profilja, adatai
Botyi
A nemrég megrendezett Pax East 2023-on a Final Fantasy XVI producere, Naoki Yoshida, alias Yoshi-P egy új, World of Valisthea címre keresztelt trailerben mutatta be a játék hihetetlenül változatos tájait.


A korábbi promóciós trailerekben nem volt annyira előtérben az utazás, a felfedezés, de ez az új kedvcsináló nemcsak változatos helyszíneket mutat be, hanem olyan tevékenységeket is, mint a lovaglás és a halászat. A művészeti rendező, Hiroshi Minagawa korábban a Final Fantasy Tactics, a Vagrant Story, a Final Fantasy XII és a Final Fantasy XIV munkálatain dolgozott.

Yoshi-P producer megerősítette, hogy a játék valójában nem is olyan sötét és a helyszínek sem olyan kicsik és minden egyes pályán sok különböző szakasz lesz, a térkép mérete, valamint a dizájn és az elrendezés is egyedi lesz minden egyes részen. A játékban egyelőre az akció elemek mellett nem sok RPG van, a producer elmondta, hogy ezekkel áprilisban többet fognak foglalkozni.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

muki

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Imádom a FF játékokat! nézni.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Akit érdekel a játékélmény a sok felesleges duma mellett, 17., 24., 30., 48., 53., percek környékén keresgéljen, aztán meg 1:01-nél.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Baromi szépek a FF játékok basszus..

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Brutálisan néz ki!

válasz erre
Final Fantasy XVI
26.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMagnumpi profiljaM.O.R.P.H. profilja