Leginkább a BioShock-ra hajaz a még fejlesztés alatt álló Judas

2024. március 26.
16.3181
Botyi profilja, adatai
Botyi
Új információk láttak napvilágot a BioShock készítőjének, Ken Levinenek a következő játékáról, a Judasról, a Ghost Story Games limitáltan hívta meg a sajtót, köztük az IGN-t és Geoff Keighley-t, hogy 5-6 órán keresztül próbálják ki a címet.

Az IGN beszámolója szerint a Judas egy első személyű, narratíva-központú lövöldözős játék, amely a pillanatnyi játékmenet alapján ismerős lesz a BioShock-rajongók számára. Keighley szintén azt emelte ki, hogy olyan, mint egy BioShock-játék: van hackelés, filmes pillanatok, nagyszerű karakterek, gazdag történet.

Címadó hősünk egy halott, de újra "összerakott" nő a Mayflower nevű város méretű űrhajó fedélzetén és a hajó három vezetőjével (Tom, Nefertiti, Hope) léphetünk interakcióba, majd eldöntenünk, hogy melyiküknek segítünk. Keighley hozzátette, a játék "még korántsem kész", vagyis még eltarthat egy darabig, mire megjelenik.

Judasról, a Ghost Story Games limitáltan hívta meg a sajtót, köztük az IGN-t és Geoff Keighley-t, hogy 5-6 órán keresztül próbálják ki a címet.'>
2 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 2 napja

Ohhh jó lesz ez!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 napja

Igen ****a!

válasz erre
Judas
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja