Legendás teniszezők is felbukkannak majd a TopSpin 2K25 pályáin

2024. március 22.
16.9471
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2K bejelentette a TopSpin 2K25 karaktereinek és a játékban megjelenő brandek listáját, amelyek a 2024 áprilisi megjelenéskor elérhetőek lesznek, a 25 profi sportoló között vannak ikonikus játékosok és friss felfedezettek is.

Olyan karakterekkel vívhatunk meg történelmi csatákat, mint John McEnroe és Andre Agassi, vagy nagymúltú játékosokat, mint Steffi Graff és Pete Sampras állíthatunk szembe feltörekvő csillagokkal, mint Paula Badosa and Matteo Berrettini. Természetesen Roger Federer, Serena Williams, Carlos Alcaraz, Iga Swiatek és Francis Tiafoe sem marad ki.

A karakterlista mellett licenszelt ruházati márkák közül választhatunk, köztük a sportolók élethű mezeit és rengeteg személyre szabási lehetőséget a MyPLAYER-ben. A hófehér wimbledoni szettektől a '80-as és '90-es évek ikonikus divatján át (a frizurát is ideértve), a modern színes felszerelésekig mindent megtalálhatunk majd.
TopSpin 2K25 karaktereinek és a játékban megjelenő brandek listáját, amelyek a 2024 áprilisi megjelenéskor elérhetőek lesznek, a 25 profi sportoló között vannak ikonikus játékosok és friss felfedezettek is.'>
1 hozzászólás

Tommy

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Régen imádtam a teniszjátékokat, de akkor még nem voltak ilyen nehezek. röhögő smiley

válasz erre
TopSpin 2K25
27.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljaPatrik94 profilja