Légdeszkával vandálkodhatunk a Just Cause 4 utolsó kiegészítőjében

2019. augusztus 11.
5.8701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Még mindig akad egy-két dolog, amit Rico Rodriguez nem robbantott fel a Just Cause 4-ben, a Danger Rising kiegészítő keretein belül viszont még egyszer utoljára visszatérhetünk, hogy rendezzünk egy végeláthatatlan vandálkodást.

Merthogy a Danger Rising, a játék harmadik kiegészítője lesz az utolsó bővítmény a címhez, viszont lesz mit tennünk, hiszen érkezik a légdeszka, mint újdonság, amivel elképesztő őrültségeket lesz lehetőségünk művelni.

Továbbá nyolc új misszió, új ellenségek, valamint egy sor új fegyver is rendelkezésünkre áll. A kiegészítőben az Agency ellen fogjuk felvenni a kesztyűt, miután annak vezetősége szembeszegült Ricoval.

Ezenfelül jön egy új gravitációs fegyver, a Stormalong EM Zero, amivel óriási energiával lőhetünk ki akár egy tankot is. A Danger Rising augusztus 29-én teszi tiszteletét a Gold Edition és az Expension Pass tulajdonosok számára, mindenki más pedig szeptember 5-én csaphat le rá majd.

Nézd nagyban ezt a videót!



Just Cause 4-ben, a Danger Rising kiegészítő keretein belül viszont még egyszer utoljára visszatérhetünk, hogy rendezzünk egy végeláthatatlan vandálkodást.'>
3 hozzászólás

Hentes

5 éve, 10 napja

Érdemes lesz újra elővenni.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 11 napja

Az igen. Volt egy ilyen játék amiben ezzel kellett közlekedni csak. Nem emlékszem már a címére de azt imádtam.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 11 napja

Elég jó trailer! meglepett smiley

válasz erre
Just Cause 4
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja