Launch trailer jött a MotoGP 24-hez

2024. május 03.
4.9091
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Milestone bejelentette, hogy megjelent a MotoGP 24, a világbajnokság hivatalos videojátékának legújabb címe már elérhető PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox Onera, Switch-re és PC-re.

Első alkalommal, az idei évtől kezdődően minden kategória versenyzői lehetőséget kapnak arra, hogy csapatot váltsanak, vagyis minden évben új izgalmas kihívásokat és szezonokat élhetünk át. A játék elhozta a MotoGP Stewardokat is, ők felügyelik a versenyt és az időmérő edzéseket és egyformán fegyelmezik a versenyzőket és az MI-t.

A tavaly bevezetett Neural Aidset is továbbfejlesztették, valamint elhoztak egy új adaptív nehézségi rendszert, amely személyre szabott játékélményt nyújt és beállítja az ellenfelek szintjét a teljesítményünk alapján. Ami a multit illeti, elindulhatunk LiveGP Championships-ben cross-play lehetőséggel, offline pedig 2 fős helyi osztott képernyőn versenyezhetünk.

Nézd nagyban ezt a videót!MotoGP 24, a világbajnokság hivatalos videojátékának legújabb címe már elérhető PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox Onera, Switch-re és PC-re.'>
5 hozzászólás

Moby Dick

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Annyira nem jön be..

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Fejlődött azért némileg, legalábbis grafikában.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát, nem fogott meg most sem. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Valami jóféle offroadot sokkal inkább tolnék.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hát ez se sokat változott...

válasz erre
MotoGP 24
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljatotyak profilja