Launch trailer érkezett a Homeworld 3-hoz

2024. május 14.
4.7011
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Steamen és az Epic Games Store-on keresztül is átélhetjük a Homeworld 3 történetét, az ikonikus sci-fi stratégiai sorozat legújabb játékát, amely mély stratégiát és taktikai precizitást igényel teljesen 3D-s környezetben.

A Homeworld 3 kibővíti az univerzumot és 100 évvel a Homeworld 2 eseményei után játszódik, új főszereplőnk Imogen S'Jet. A csapat szerint a Homeworld 3 új szintre emeli a franchise jellegzetes, intenzív harcát és új, innovatív funkciókkal találkozhatunk.

A War Games egy új kooperatív mód, amely a Homeworld klasszikus RTS játékmenetét ötvözi a roguelike elemekkel és a narratív kampány mellett a hagyományos Skirmish módot is elhozták. Itt más felhasználókkal és mesterséges intelligencia ellenfelekkel küzdhetünk 1v1 csatákban, csapat alapú ütközetekben, vagy szabad harcban akár hat játékos részvételével.

Nézd nagyban ezt a videót!Homeworld 3 történetét, az ikonikus sci-fi stratégiai sorozat legújabb játékát, amely mély stratégiát és taktikai precizitást igényel teljesen 3D-s környezetben.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 1 hete

Grafikailag nem egy csoda, de a hangulat igen komoly.

válasz erre

Hentes

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Igen hangulatos, nekem nagyon átjön.

válasz erre

Moby Dick

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nem tudom eldönteni h tetszik e.

válasz erre
Homeworld 3
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja