Közel tökéletes Rotten Tomatoes értékelésen áll a Sonic, a sündisznó

2020. február 16.
7.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sonic, a sündisznó a minap robogott be a mozikba, ezáltal világszerte nézhető már a kis kék sündisznó élőszereplős adaptációja, valamint többek között a mi kritikánk is megjelent, amit itt olvashattok el.

A közönség azonban elárasztotta a Rotten Tomatoes platformját, majd szénné bombázták pozitív értékelésekkel, ezáltal 95%-os közönségi pontozáson áll a Sonic, a sündisznó. Erről egyébiránt maga Ben Schwartz, Sonic eredeti szinkronhangja emlékezett meg a Twitterén, természetese nagy-nagy örömmel.

Anyagilag is egészen biztos óriási nyereség lesz a film, úgyhogy tulajdonképpen borítékolható a folytatás elkészülte, főleg annak tükrében, hogy a Sonic, a sündisznó végén megszellőztették, hogy behoznak egy ikonikus karaktert a franchiseból, szóval alig várjuk, mi sül ki belőle!

itt olvashattok el.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 6 hónapja és 12 napja

Valaki meghekkelte a rendszert. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 6 hónapja és 12 napja

Durva. A végén DNS-nek lesz igaza. röhögő smiley

válasz erre

c0m1n65un

4 éve, 6 hónapja és 12 napja

Gyerekorom része Sonic, és Jim Carrey is, úgyhogy a kezdetektől drukkoltam a filmnek. Meg fogom nézni, de már az előzetese is ezerszer jobbnak tűnt, mint a többi élőszereplős videójáték, és animációs film adaptáció, amiket az elmúlt két évbe próbáltak lenyomni a torkunkon.

válasz erre

Gólem

4 éve, 6 hónapja és 12 napja

Erre nem számítottam.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja