Közel 10 perces gameplay-jel jelentkezett a Pacific Drive autós túlélő

2024. január 25.
10.0141
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Pacific Drive egy izgalmas utazásra küld bennünket, amikor a túlélő autós kalandjáték február 22-én megjelenik, addig is egy új, a fejlesztők által készített összefoglaló gameplay-videót tettek közzé.

A Pacific Drive egy vezetésen alapuló túlélő kaland, ahol természetfeletti veszélyekkel nézhetünk szembe minden egyes küldetés során az olimpiai elzárt zónában. Egyetlen társunk az autónk és a Csendes-óceán északnyugati részének szürreális és anomáliákkal teli világában navigálhatunk.

A cím PS5-re és PC-re érkezik, a Deluxe Edition kiadás az alapjáték mellett egy 3 művészeti kártyából álló készletet tartalmaz, egy utazónaplót, egy tokot, egy megfordítható borítót, valamint játékbeli kozmetikai tárgyakat az autónkhoz. Az Ironwood Studios és a Kepler Interactive új kedvcsinálójában a játékmenetet mutatják be részletesebben:

Pacific Drive egy izgalmas utazásra küld bennünket, amikor a túlélő autós kalandjáték február 22-én megjelenik, addig is egy új, a fejlesztők által készített összefoglaló gameplay-videót tettek közzé.'>
2 hozzászólás

muki

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Jópofa, bár értelme nem sok. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát.... Fura...

válasz erre
Pacific Drive
11.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaXTomiX0029 profilja