Konzolokra és PC-re is érkezik hamarosan a South of the Circle

2022. július 20.
4.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Nem kell tovább várniuk a rajongóknak, a 11 Bit Studios narratív, egyjátékos túlélő kalandja iOS-es platformok után végre valahára konzolokra és PC-re is ellátogat a következő hónapban.

Egészen pontosan premierdátumot is tudunk már mondani, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, és PC platformokra augusztus 3-án érkezik a játék. A South of the Circle eredetileg még 2020-ban érkezett meg az Apple Store-ba, a játékosoknak elég sok időt kellet várniuk ahhoz, hogy végre nagyobb képernyőkön is élvezhessék a narratív kalandot. Szerencsére nem kell már tovább várnunk, két hét múlva bele is vághatunk a nem mindennapi túlélő kalandba.

A sztori a hatvanas évek hidegháborús környezetében játszódik, főhősünk, Peter egy repülőbalesetet követően próbál túlélni a fagyos télben a semmi közepén, miközben a múltja, múltbéli döntései és az emlékei kísértik. A játék erősen épít a játékos érzéseire, a történet során többször is nehéz helyzet elé állít majd minket a program. Pontos ár még nem ismert, de az biztos, hogy Steam-en és GOG-on is elérhető lesz augusztus 3-tól a játék.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Ez mégis minek?

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Tableten már végig toltam, nagyon király volt de nem volt hosszú. Nem értem a nagygépes kiadást..

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Ez mobilra oké, nagygépen nem látom értelmét.

válasz erre
South of the Circle
5.390 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt