Kilőtt a High on Life PC-n és Xboxon is

2022. december 19.
40.6731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy Twitter-felhasználó vasárnapi gyűjtése szerint a High on Life bejutott a négy legtöbbet játszott Xbox-játék közé, mindössze öt nappal a megjelenését követően olyan jól ismert, ingyenesen játszható játékokat hagyott le, mint az Apex Legends, a Roblox és az Overwatch 2.

Ez egy kiemelkedő teljesítmény az abszurd kinézetű lövöldőzős játék korai szakaszában, már a héten a Steam legkelendőbb listáján szerepelt, mindez annak ellenére, hogy a High on Life-ot a Microsoft PC Game Pass előfizetéses szolgáltatása kínálja, amely egyenértékű az Xbox Game Pass szolgáltatással, ahol a játék a konzolon a legjobb négy közé került.

Úgy tűnik, Justin Roiland és a Squanch Games játékba sütött humorának ütős vonzereje van, ami hasonlít az alkotó még mindig népszerű Rick and Morty tévésorozatához, amely immár a hatodik évadban is lenyűgöző nézettséget hoz. Roiland neve és humora, amely áthatja a High on Life-ot, valószínűleg nagy szerepe van játék korai sikerének, bár logikus, hogy a Rick and Morty rajongók a sorozat videójáték-megfelelőjének tekintik a High on Life-ot.

High on Life bejutott a négy legtöbbet játszott Xbox-játék közé, mindössze öt nappal a megjelenését követően olyan jól ismert, ingyenesen játszható játékokat hagyott le, mint az Apex Legends, a Roblox és az Overwatch 2.'>
5 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 7 napja

Hogy számolta össze a srác? meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 7 napja

Mert iszonyat király! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 7 napja

Amilyen beteg, nem is csodálom. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 5 hónapja és 7 napja

Mert annyira őrült game röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 5 hónapja és 8 napja

Nem lehet rossz játék.

válasz erre
High on Life
19.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja