Kijött az első gameplay videó a Switches Hogwarts Legacyról

2023. november 07.
17.5671
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy Twitter-felhasználó, Tal Helfgott állítása szerint sikerült megvennie a Hogwarts Legacyt a hivatalos megjelenés előtt és a játék egy része már el is indul - bizonyítékként feltöltött egy több mint félperces játékmenet videót.

A játék nem teszi lehetővé, hogy közvetlenül a Capture gomb nyomva tartásával képernyőképeket készítsünk, ez olykor előfordul a Switch képességeit a végletekig feszegető címeknél. Ehelyett Helfgott egy "hagyományos" videót rögzített a játékról, ahogyan a Switchen futtatja és úgy tűnik, a teljesítmény viszonylag stabil.

A Hogwarts Legacy Switch portja eredetileg az év elején jelent volna meg, de november 14-re csúszott. A cím Európa legkelendőbb játéka volt 2023 első felében (PS5, Xbox Series X/S, PC), az első két hétben több mint 12 millió példányban kelt el. PS4-re és Xbox Onera május 5-én érkezett, akkor a Warner bejelentette, hogy már 15 millió eladásnál járnak.

Frissítés (19:18): a rövid felvételt eltávolította a közösségi hálózatáról a Twitter/X, ugyanakkor ami egyszer felkerül az Internetre, az ott is marad, így a videó továbbra is kering a különböző fórumokon és portálokon.

Hogwarts Legacyt a hivatalos megjelenés előtt és a játék egy része már el is indul - bizonyítékként feltöltött egy több mint félperces játékmenet videót.'>
3 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ha valaki talál linket tegye már be pls, nagyon megnézném.

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nekem nem jön be a videó...

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem annyira tré amúgy röhögő smiley

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja