Kiderült, mikor jön Xboxokra a Valheim

2023. február 19.
5.0641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Coffee Stain és az Iron Gate bejelentette, hogy a Valheim című viking túlélőjátékuk március 14-én megjelenik Xbox konzolokra és elérhető lesz az Xbox Game Pass-on, a dátumot egy teaser traileren keresztül fedték fel.

Kevesebb mint egy hónap múlva az Xbox játékosok csatlakozhatnak a több mint 10 millió Valheim PC-s játékoshoz, ahol mitikus lényeket győzhetnek le, erős fegyvereket és páncélokat készíthetnek, vagy építhetik viking településüket, miközben új földeket fedezhetnek fel. Henrik Törnqvist, az Iron Gate társalapítója így fogalmazott:

Megtiszteltetés és izgalom számunkra, hogy ilyen sok ikonikus videojáték mellett szerepelhetünk az Xbox Game Passban. A Valheim akkor a legjobb élmény, ha a barátaiddal kalandozhatsz és alig várjuk, hogy lássuk, milyen emlékeket kovácsolnak az Xbox játékosok, amikor először lépnek be a birodalomba.


A Valheim a 2021-es, robbanásszerű korai hozzáférésű indulása óta több kisebb és két nagyobb tartalmi frissítésen is átesett. A fejlesztők szerint az Xbox játékosoknak zökkenőmentes, intuitív és természetes játékélményt fog nyújtani, amikor március 14-én megjelenik.

Nézd nagyban ezt a videót!Valheim című viking túlélőjátékuk március 14-én megjelenik Xbox konzolokra és elérhető lesz az Xbox Game Pass-on, a dátumot egy teaser traileren keresztül fedték fel.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Jó soká. meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Na majd jönnek a nagy számok hogy milyen rohadt jól megy?? ingyen a game passban. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Ohh hát azt már fél lábon is... mosolygó smiley

válasz erre
Valheim
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja