Kevesebb ideig bírja az új, méregdrága DualSense Edge kontroller, mint a sima verzió

2022. december 22.
5.1321
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Sony legújabb, kifejezetten borsos árú PlayStation 5 kiegészítőjét, a DualSense Edge kontrollert a szaksajtó már kézbe vehette, az első beszámolók, kritikák alapján viszont akad egy nem is olyan aprócska probléma a hamarosan debütáló új eszközzel.

A Sony kifejezetten a professzionális gamerek számára készített kontrollere, a DualSense Edge jövő januárban érkezik, számos extra funkcióval, programozható gombokkal, saját profilokkal, cserélhető stickekkel, állítható érzékenységű ravaszokkal debütál majd. Nemrég a DualSense Edge fogyasztói ára is kiderült, ami finoman szólva sem lesz olcsó. A The,Verge beszámolója szerint a megnövekedett ár nem jelent hosszabb üzemidőt, sőt, az ellenkezője történt.

A DualSense Edge ugyanis rövidebb ideig bírja majd egy töltéssel, mint a "normál" DualSense kontroller. Nyilván a több funkció és a drágább alkatrészek megnövelik a kontroller fogyasztását, az viszont igencsak lehangoló, hogy 102 990 Ft-ért cserébe rövidebb üzemidőt kapunk. A DualSense Edge kontroller január 26-án érkezik majd meg, a viszonteladóknál pedig február 23-tól lehet majd kapni az új kontrollert.

Nézd nagyban ezt a videót!8 hozzászólás

Reichert Viktor

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az se normális, aki ezt megveszi ennyi pénzért.

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja,

Megszoktuk, elég sok mindennel van ez így.

válasz erre

Neo1989

6 hónapja,

Nem mind arany ami fénylik.

válasz erre

rDAVE

6 hónapja,

Nem mindegy? Melyik kompetitív játékos használja aksiról? Mivel ez nekik készült és nem viccből jár hozzá majd 3 méter USB kábel.

Muki: Az alap Xbox kontroller mindig elemes, csak az elite-hez jár aksi. Persze lehet venni az alapba aksit, de az megint más...

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja,

Szerintem a sima DS is drágább lesz előbb utóbb.

válasz erre

muki

6 hónapja,

Mint az Xbox One Elite kontroller. Igaz az bitang sokáig bírta aksival de értelme nem sok volt. Ennek sincs.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 1 napja

Az de ****!

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 1 napja

Az ***** kellemetlen.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaBotyi profilja