Két új DLC érkezik jövő héten a Civilization V-höz

2011. április 29.
1.9551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Games és a Firaxis csapata a mai napra virradóra bejelentette, hogy továbbra sem hanyagolják el a Civilization V fanatikusait, a jövő hét folyamán ugyanis két vadonatúj DLC csomagot kívánnak megjelentetni hozzá.

Hogy egészen pontosak legyünk, május 3-án várhatók a pakkok, egyikük a Viking Scenario Pack, másikuk pedig az Explorers Map Pack névvel ellátva, egységesen 3 fontos, tehát elég barátságos árkategóriában.

A Viking Scenario Pack-nak köszönhetően a játékban megjelenik majd a dán civilizáció, mindemellett pedig egy új kampány is, amely az 1066: Year of Viking Destiny címet kapta, és értelemszerűen az északi barbárokat vehetjük irányításuk alá a betöltést követően. Az Explorers Map Pack ezzel szemben csak egy pályacsomag lesz, amelyben nem kevesebb, mint 10 vadonatúj egyjátékos módra kiélezett pálya várja a fanatikusokat, köztük öt valós helyszínekről lett lemintázva, történelmi eseményekkel felvértezve.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

A játék lényege ugye alapból az, hogy különböző népekkel területeket hódítsunk (asszem ez a lényege). De a kis rafináltak nem tesznek bele minden területet, meg minden népet, ehh.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja