Készül a Sid Meiers Civilization V!

2010. február 19.
3.1601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mondhatjuk bátran, hogy a semmiből érkezett a bejelentés, miszerint készül a Sid Meier nevével fémjelzett Civilization-sorozat legújabb, ötödik tagja.

A szimplán Sid Meier's Civilization V néven bejelentett alkotást a 2K Games brigádja fogja gondozni, a fejlesztési munkálatokért pedig a világhírű Firaxis Games lesz a felelős. A körökre osztott stratégiák egyik királyának legújabb kivetülése újfent csak és kizárólag PC-re készül, érkezésére pedig az idei esztendő végén, valamikor ősz magasságában számíthatnak a fanatikusok.

Sajnos a bejelentés - bár hosszú nyilatkozat érkezett - kissé szűkszavú volt, és inkább arról szólt, hogy mennyire népszerű a franchise, ám ezt hivatalos szövegek nélkül is nagyon jól tudjuk. A konkrét információkra tehát az elkövetkezendő napokban számíthatunk, azt azonban már most biztosra vehetjük, hogy a fanatikusok egy megújult harcrendszerrel találkozhatnak az ötödik Civilization-ben, a háborúk sokkal hatalmasabbnak tűnnek majd, a küzdelmek pedig élénkebbek lesznek, illetve egy mélyebb és megújult diplomáciai rendszerrel is megismerkedhetünk benne. A játékosok célja ismételten egy tökéletes birodalom felépítése, illetve annak megvédése lesz, mialatt a leghatalmasabb uralkodóvá válnak a világon.

A kinézetről egy vadonatúj grafikus motor gondoskodik majd, amelynek első megnyilvánulását a bejelentéshez mellékelt képeken tekinthetjük meg. A renget új, egyelőre többségében még ismeretlen jellemzők mellett a Civilization V tartalmazni fog többféle többjátékos módot, de erősen koncentrál a modkészítés rejtelmeire is. Ha esetleg szeretnél egy kicsivel több információt megtudni a játékkal kapcsolatban, akkor a hivatalos honlapon találhatsz még néhány apróságot, azonban az első képekért nem kell olyan messze menned, lejjebb magad is megtekintheted őket. Várjuk a továbbiakat!

Sid Meiers Civilization V hivatalos honlap


Készül a Sid Meiers Civilization V!  - 2. kép


Készül a Sid Meiers Civilization V!  - 3. kép


Készül a Sid Meiers Civilization V!  - 4. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások