Késő nyáron érkezik a Shank

2010. június 20.
2.3381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Shank is azok közé a játékok közé tartozik, amelyek már az E3 előtt elsütötték a nagyot durranó puskaporukat, ám ennek ellenére természetesen felbukkantak magán a rendezvényen is.

A Klei Entertainment már az elő-E3-as videódömpingben ringbe küldte a gyermekéről készült legfrissebb trailert, amelyet kereső szolgáltatásunk segítségével nehézségek nélkül fellelhettek az archívumban. Ennek köszönhetően a fejlesztők sok újdonságot már nem tudtak magukkal cipelni az angyalok városába, de igazából nem is ezt vártuk tőlük, hanem a megjelenés pontosítását, amelyről eddig csak annyit tudtunk, hogy a nyár folyamán esedékes.

Jamie Cheng, a csapat társalapítója és a Shank társfejlesztője, szerencsére nem zárkózott el teljes mértékben az ilyen irányú kérdésektől, és igyekezett kielégíteni a kíváncsi újságírókat. Kijelentette, hogy késő nyáron számíthatunk a 2D-s side-scrolling produktum érkeztére, ám ennél részletesebb felvilágosítással nem szolgált. Azt viszont elkottyantotta, hogy szinte teljesen elkészültek már az alkotással, ám a tesztelés fáradságos metódusa még előttük áll, és emiatt még ők sem teljesen biztosak benne, hogy mikor lesznek képesek piacra hajítani a terméket. Az információ néhány friss screenshottal járt kéz a kézben, amelyeket természetesen galériánkban is megtalálhattok.

Késő nyáron érkezik a Shank - 2. kép


Késő nyáron érkezik a Shank - 3. kép


Késő nyáron érkezik a Shank - 4. kép


Késő nyáron érkezik a Shank - 5. kép


Késő nyáron érkezik a Shank - 6. kép

Shank is azok közé a játékok közé tartozik, amelyek már az E3 előtt elsütötték a nagyot durranó puskaporukat, ám ennek ellenére természetesen felbukkantak magán a rendezvényen is.'>
2 hozzászólás

skyman

15 éve, 9 napja

Hát ez télleg nagyon feelinges grafika. Bár kétlem, hogy majd valaha is kiprobálnámröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Lac

15 éve, 9 napja

Ez rohadtul tetszikröhögő smiley A grafika nagyon megfogott, a többit meg majd meglátjuk.

válasz erre
Shank
3.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja