Kemény döntések várnak majd ránk a War Hospitalban

2023. december 16.
18.2921
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Nacon és a Brave Lamb közölte, hogy a War Hospital, az első világháborús tábori kórház menedzsment játék aranylemezre került, vagyis véget ért a fejlesztés, az előrendelések élnek és január 11-én jelenik meg.

A közlemény szerint a fejlesztés aprólékos kutatás eredménye, amelynek célja az volt, hogy az első világháborút valósághűen ábrázolják és állításuk szerint a War Hospital mentes a videojáték-kliséktől. Hogy megünnepeljék a fejlesztés elkészültét, 10 százalék engedményt adnak az előrendelőknek.

Jakub Kedzior, a Brave Lamb vezető játéktervezője így nyilatkozott a munkák végeztével:

Azt a kétségbeesést és problémákat szeretnénk bemutatni, amelyekkel a tábori kórházak az első világháborúban szembesültek - a sebesültek magas számát, az erőforrások szűkösségét és a nehéz döntéseket, amelyeket az orvosoknak meg kellett hozniuk. A játékosoknak gyakran kell majd dönteniük arról, hogy ki él és ki hal meg.


War Hospital, az első világháborús tábori kórház menedzsment játék aranylemezre került, vagyis véget ért a fejlesztés, az előrendelések élnek és január 11-én jelenik meg.'>
4 hozzászólás

Tommy

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát azért azt igen nehezen tudom elhinni hogy a valódi cél az volt hogy bemutassák a háború nehézségeit meg szörnyűségeit... De jól hangzik, az tény.

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nagyon ígéretes ez a projekt, remélem nem kell majd csalódni.

válasz erre

Hentes

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nálam nagyon várós a game! Imádom az ilyen izometrikus RTS-eket.

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Oké oké csak jöjjön már! mosolygó smiley

válasz erre
War Hospital
13.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profilja