Júniusban jelenik meg a Sonic Origins

2022. április 20.
4.2211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sonic Origins-t tavaly jelentették be 2022-es megjelenésre, és bár azóta elapadtak a gyűjteményről szóló frissítések, a legutóbbi fejlemények azt sugallták, hogy hamarosan több részletet is megosztanak róla.

Most ezek a részletek megérkeztek: a Sonic bejelentette a gyűjtemény június 23-ai megjelenési dátumát, valamint új részleteket közölt a gyűjtemény számos fejlesztéséről és kiegészítéséről.

A Sonic Origins - amely a Sonic the Hedgehog, a Sonic the Hedgehog 2, a Sonic 3 and Knuckles és a Sonic CD játékokat foglalja össze - nagyobb felbontású látványvilággal, valamint új nyitó- és befejező animációkkal fog rendelkezni az egyes játékokhoz.

A játékosok számos küldetést is teljesíthetnek majd, hogy érméket szerezzenek, amelyeket viszont arra költhetnek, hogy új tartalmakat, kihívásokat és különleges szakaszokat oldjanak fel a múzeumban.

Érdekesség, hogy minden játékban lesz Classic és Anniversary mód is, az előbbi a játék eredeti felbontásával és korlátozott életekkel, az utóbbi pedig megújult, teljes képernyős felbontással és korlátlan életekkel.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sonic Origins-t tavaly jelentették be 2022-es megjelenésre, és bár azóta elapadtak a gyűjteményről szóló frissítések, a legutóbbi fejlemények azt sugallták, hogy hamarosan több részletet is megosztanak róla.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 1 hónapja és 7 napja

Mobilra nem jön? meglepett smiley Ott lenne igazán értelme, én vártam...

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja és 7 napja

Remélem, megmarad minden a régiben, csak modernizálva...

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 7 napja

Jó lesz, már várom!

válasz erre
Sonic Origins
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja