Júniusban ismét hallunk a Warcraft 3: Reforged jövőjéről

2022. május 30.
31.9201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hosszú ideig kellett várni a Warcraft 3: Reforged frissítési híreire, a klasszikus stratégiai játék remake-jének utolsó fejlesztői frissítése 2020 augusztusában robogott be - a Warcraft III: Reforged katasztrofális megjelenése után a játék hiányzott a BlizzCon 2021-es programjából, ami sok találgatást váltott ki a jövőjével kapcsolatban.

Most egy rajongónak a Twitteren adott válaszában Mike Ybarra, a Blizzard elnöke azt mondja, hogy "júniusban" számíthatunk a Warcraft 3: Reforged csapatának hírére.

A szóban forgó állapotáról 2021 márciusában kaptunk egy rövid frissítést egy új PTR-patch mellett, de azóta meglehetősen csöndben maradtak a készítők. A frissítésről szóló híreknek tehát örülni kellene, de a rajongók annyira megégették magukat a fantasy játék kiábrándító újrakiadása és az azt követő kommunikációs aszály miatt, hogy még ezt a bejelentést is szkeptikusan fogadják.

Warcraft 3: Reforged frissítési híreire, a klasszikus stratégiai játék remake-jének utolsó fejlesztői frissítése 2020 augusztusában robogott be - a Warcraft III: Reforged katasztrofális megjelenése után a játék hiányzott a BlizzCon 2021-es programjából, ami sok találgatást váltott ki a jövőjével kapcsolatban.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 17 napja

Nem hogy a Diablo4-en dolgoznának inkább..

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 18 napja

Én inkább már a Diablo 4-ről hallanék...

válasz erre

Mordorer

2 éve, 18 napja

Már rég tolni kéne, nem hallani róla... szomorú smiley

válasz erre
Warcraft 3: Reforged
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja