Jövő év elejére tolták át az Oxenfree II: Lost Signals megjelenését

2022. szeptember 25.
4.8531
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Oxenfree fejlesztője, a Night School Studio szomorú hírt tett közzé a Twitteren, a misztikus narratív kalandjátékuk második részének, az Oxenfree II: Lost Signals-nak a megjelenését 2023-ra tolták át.

Egyik szemük sír, a másik nevet az Oxenfree rajongóinak, hiszen Netflixen nemrég debütált az Oxenfree első része, végre Androidon is elérhető (legálisan) a játék. A fejlesztők a jó hír mellett sajnos egy rosszat is hoztak magukkal, a második rész, az Oxenfree II: Lost Signals megjelenése sajnos áttolódott 2023-ra.

A fejlesztők minden téren szeretnének megfelelni az elvárásoknak, még több nyelven lesz majd elérhető a játék, emellett a játékmeneten és a látványon is finomítanak, ehhez viszont több időre van még szükségük. Az Oxenfree II: Lost Signals egy vadiúj főhőssel érkezik, aki visszatér szülővárosába, a Camena nevű tengerparti közösségbe, ahol természetellenes jelenségek zavarják meg a helyiek nyugalmát.

Az első részből már ismerős párbeszédopciók itt is jelen lesznek, emellett érkezik egy új mechanika, a walkie-talkie készülékünk segítségével bármikor tudunk majd beszélgetést kezdeményezni másokkal. Az Oxenfree II: Lost Signals PC-n, MAC-en, PS4, PS5 és Nintendo Switch konzolokon lesz elérhető 2023 elején, reméljük, hogy ez már a végleges dátum.Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 6 napja

Kivárjuk türelemmel, ez a játék megédemli!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete

Az eredetit imádom, de nem is tudtam hogy lesz folytatás. Úgyhogy nekem még ez a hír is öröm.

válasz erre
Oxenfree II: Lost Signals
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt