Jött még egy story trailer az Aliens: Dark Descent-hez

2023. június 15.
4.9921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A mai napon a Focus Entertainment és Tindalos Interactive bemutatta az Aliens: Dark Descent friss story trailerét, a csapat alapú, taktikai-akció az ikonikus Alien univerzumban játszódik és június 20-án érkezik PS5-re, PS4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra és PC-re.

Ebben az izgalmas előzetesben izgalmas események által tárul elénk a horror és az autentikus Alien narratíva, tele baljós titkokkal. A rémálom akkor kezdődik, amikor az Otago űrhajó lezuhan a Lethe bolygón, miután egy Xenomorph kiszabadul és egy lezárással megakadályoznak minden űrhajót a fel, és leszállásban.

Az Aliens: Dark Descent eredeti kampánya összeereszti a játékosokat az ikonikus lényekkel, kósza, elveszett emberekkel és még egy teljesen új fenyegetéssel is. A játékban toborozhatunk, fejleszthetünk és egyként irányíthatjuk a csapatot, az intuitív vezérlésnek köszönhetően mind billentyűzet és egér használatával, mind kontrollerrel.

Nézd nagyban ezt a videót!Aliens: Dark Descent friss story trailerét, a csapat alapú, taktikai-akció az ikonikus Alien univerzumban játszódik és június 20-án érkezik PS5-re, PS4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra és PC-re.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

De ****a lesz ez!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 3 napja

Izsonyat uzgalmasnak tűnik, rohadtul rá vagyok kattanva!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nagyon hangulatos, már rohadtul várom!

válasz erre
Aliens: Dark Descent
14.350 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások