Jönnek a Qualcomm mobilprocesszoraira épülő Windows 10-es PC-k

2017. december 06.
11.9391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Túlzás nélkül történelmi kooperációra lépett a Qualcomm és a Microsoft, a két óriás ugyanis bejelentette, hogy együttműködésük részeként hamarosan elkészülhetnek a világ első Qualcomm mobilprocesszoraira épülő Windows 10 alapú számítógépek.

A gyártók által csak Always Connected PC néven emlegetett gépezetek különlegessége, hogy elképesztően alacsony fogyasztással és páratlanul hosszú üzemidővel rendelkeznek - akár a több mint 20 órát is elérheti ez az érték - úgy, hogy közben a Windows 10 teljes élményével kapcsolatban nem kell semmiféle kompromisszumot kötnünk.

A kérdéses PC-k olyan további sajátosságokkal rendelkeznek még, minthogy bekapcsolást követően azonnal használhatóvá válnak - ergo szinte csak alvó állapot lesz -, X16 LTE modemjüknek hála pedig folyamatosan online tudnak maradni.

A kooperáció egyik első számítógépét egyébiránt rögtön az ASUS mutatta be, akik NovaGO név alatt egy 600 dolláros gépezetet dobnak piacra Snapdragon 835-ös lapkával 8GB RAM-mal, 256GB ROM-mal, 13,3 hüvelykes kijelzővel és 22 órás üzemidővel.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Teljesen jó lesz ez azoknak akik folyton úton vannak.
És nem nagyon csípik a telefonok kicsi kijelzőit.

válasz erre

muki

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Mobilproci. Kell a francnak. röhögő smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 9 hónapja és 1 napja

Biztos jó cucc, de 600 dodó nyilván nem az én árkategóriám.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profiljaMonyo profilja