Advertisement

Jön a Cars 3: Driven to Win

2017. április 05.
4.8671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros bejelentette, hogy a Verdák animációs film harmadik epizódjához elkészítenek nekünk egy videojátékot, amiről ma formálisan is lehullt a lepel, és az első trailer alapján talán nem is lesz olyan vészes, mint azt korábban gondoltuk.
Advertisement

A Cars 3: Driven to Win címet kapott alkotás PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii U-ra és Nintendo Switch-re érkezik, és teljesen az új animációs filmre épül, ezáltal feltűnnek benne az abban látott helyszínek és események, valamint olyan szereplők is, mint Lightning McQueen, Cruz Ramirez és Jackson Storm.

A játékban összesen több mint 20 testre szabható karakter és ugyanennyi pálya kap helyet, ami mellett 6 játékmódban tehetjük majd próbára képességeinket egyedül, vagy barátaink oldalán. A Cars 3: Driven to Win-ben nagy szerepet kap a mutatványos versenyzés a Stunt Showcase módban, de egyszerű körversenyek (Race), az ellenfél kiütésére koncentráló mókák (Takedown), a legjobb köridőért való harc (Best Lap Challenge) vagy a lokális osztott képernyős mód (Battle Race) egyaránt hozzátartoznak az élményhez.

A Cars 3: Driven to Win valamikor idén júliusban érkezik, a nemrégiben feltámasztott Avalanche Software fejlesztésében.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Mobil eszközökre komolyabb játékok jönnek ma már. Viszont az tetszik, hogy előző generációra is hozzák még, manapság ez már nem túl gyakori, talán csak keleti játékok jönnek még azokra a konzolokra.

válasz erre

WillThaWheel

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Francba a Forza 3-mal! EZT AKAROM!

válasz erre
Cars 3: Driven to Win
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

LindaGirl84 profilja