Advertisement

Jó hírünk van, testreszabhatóak lesznek a Need for Speed Unbound rajzfilmes effektjei

2022. október 11.
5.7041
Mikee profilja, adatai
Mikee
A legújabb NFS-epizód, a Need for Speed Unbound a rajzfilmes vizuális látványelemeivel alaposan megosztotta a rajongókat, szerencsére a fejlesztők megnyugtattak mindenkit, tetszés szerint testreszabhatjuk majd a látványt a saját ízlésünk szerint.
Advertisement

A Need for Speed Unbound stilizált, animés látványvilága elsőre biztosan furcsa lehet a rengeteg villódzó effekttel, a sorozat hivatalos Twitter-oldalán közzétett infók alapján viszont ezeket szabadon kikapcsolhatjuk, testreszabhatjuk majd.

Mint kiderült, teljesen a saját kedvünkre alakíthatjuk a látványt, egyszerűen ha nem akarjuk, nem kell "felraknunk" a nemkívánatos vizuális elemeket a járgányunkra. Természetesen a hamisíthatatlan Need for Speed Unbound élményhez hozzátartoznak a rajzfilmes effektek, sőt a kocsink mellett a karakterünket is menő göncökbe öltöztethetjük majd.

A Need for Speed Unbound december 2-án parkol le PC-re, PlayStation 5 és Xbox Series konzolokra, kíváncsian várjuk, hogy ez a fiatalos, árkádosabb vonal mennyire nyeri majd el a közönség tetszését. A testreszabhatóságért mindenesetre jár a piros pont a fejlesztőknek.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

VaPe

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hogy néz ki ez a játék bameg......

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Egyébként így most nem is nézett ki annyira ****ul.

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 3 hete és 5 napja


válasz erre
Need for Speed Unbound
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljamarco profiljasony1515 profilja