Izmos kis bestiának ígérkezik az Asus TUF Gaming-széria legújabb laptopja

2019. június 11.
5.3831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A TUF Gaming-széria berkein belül az Asus megvillantott egy vadonatúj laptopot, nevezetesen az FX505DV-t, amely vegyíti az AMD Ryzen processzorát és az NVIDIA GeForce videókártyáját.

Alapjáraton kétféle processzorral is bezsákolható a hardver, egyrészt AMD Ryzen 7 3750H-val, másrészt pedig AMD Ryzen 5 3550H-val. A VGA-t vizslatva egy NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB GDDR6 dübörög a gép belsejében, így teljesítmény terén nem lesz probléma.

15,6 colos FHD kijelzővel fogunk szembesülni, ami lehet 144Hz-es, 120Hz-es és 60Hz-es is. Ha esetleg szeretjük, ha minél több opció áll rendelkezésünkre a vásárlás során, akkor üdvözölendő, hogy háttértárból is van bőven választási lehetőség, legyen szó akár egy 1TB-os SSD-ről, egy 1TB-os FireCuda SSHD-ról vagy egy 1 TB-os HDD-ről. Memória tekintetében akár 32 GB-os 2400 MHz memóriával is számolhatunk.

A csatlakozókat szemügyre véve el vagyunk bőségesen látva - kettő darab USB 3.0, egy USB 2.0, egy HDMI 2.0, egy RJ-45 csatlakozóaljzat, egy mikrofon-fejhallgató kombó 3.5mm-es jack csatlakozó, valamint egy Kensington zár van jelen. Súlyra a komplett kép 2,2 kilogrammos, és meglehetősen robosztus a kialakítása, legalábbis a katonai szintű MIL-STD-810G szabvány biztosítja az ütésállóságot.

Ezenfelül a túlmelegedés sem jelenthet túl nagy gondot, merthogy öntisztító hűtéssel dolgozik az aktuális modell. Egyelőre hivatalos árcédula nem lett publikálva, az itthoni megjelenés viszont az idei év harmadik negyedére tehető.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Vidoros

5 éve, 3 hónapja és 9 napja

Milyen trailert rittyentettek neki! röhögő smiley

válasz erre

Gólem

5 éve, 3 hónapja és 9 napja

Ez komoly vadállat lett! meglepett smiley

válasz erre

Hentes

5 éve, 3 hónapja és 9 napja

Aztarohadt RTX 2060. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja