Advertisement

Itt a vége a CrossfireX-nek is

2023. február 04.
39.9291
Botyi profilja, adatai
Botyi
A CrossfireX ez év május 18-a után már nem lesz elérhető, jelentette be a Smilegate, sőt még az egyjátékos kampányok sem lesznek játszhatóak a szerverek leállását követően - egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi vezetett ehhez a döntéshez.
Advertisement

A stúdió szerint még a számos tartalomfrissítés és javítás után sem volt ott a játék, ahol lennie kellett, ezért az a nehéz döntés született, hogy leállítják a lövöldözést. Azok a játékosok, akik már megvásárolták az Operation Catalyst and Operation Spectre kétrészes kampányt, továbbra is élvezhetik azt a szerverek leállításáig, 2023. május 18-ig.

A bejelentés óta az Xbox Store összes értékesítését felfüggesztették, a játékon belüli pénzek továbbra is elkölthetőek az üzletben, vagy visszatérítést kérhetnek a felhasználók az elmúlt 14 napon belüli vásárlások után. A CrossfireX egy fizetős egyjátékos részből és egy ingyenesen játszható többjátékos módból áll és mindössze egy évvel ezelőtt adták ki.
Advertisement
5 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Hát ez se sokat élt meg.

válasz erre

zender

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Egészen hihetetlen mennyi játék bukik el mostanában alig a megjelenés után vagy épp még előtte...

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Jó nagy karriert futottak be vele.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 hete

De gáz hogy egy csomó játék nem képes életben maradni manapság... Kihúzhatná a ****ból őket pl a MIcrosoft, gondolom pénzügyi problémák vannak.

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete

Mi a franc zajlik itt, mi ez a sok megszűnés?

válasz erre
CrossfireX
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profiljaMonyo profilja