Ismét indie csapat lett a Puzzle Quest fejlesztőstúdiója

2012. július 26.
1.5231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Infinite Interactive stúdiójának alapítója és kreatív vezetője egy a Joystiq magazinnak adott interjú során bejelentette, hogy hosszú idő után ismét visszatértek gyökereikhez, így a jövőben kiadó nélküli indie fejlesztőként folytatják útjukat.

Ez az opció nem ismeretlen a srácok előtt, hiszen Steve Fawkner szerint a kezdetekkor is indie stúdióként dolgoztak, de a nagyobb pénz reményében kiadóhoz szerződtek, ám rá kellett jönniük, hogy ezzel a lépéssel többet ártottak, mint segítettek maguknak.

Steve a beszélgetés során bejelentette, hogy immáron tehát biztosan nem fognak keresni a jövőben kiadót egyetlen projektjükhöz sem, pedig állítása szerint újabb Puzzle Quest címek megjelenését tervezik, amelyet teljes egészében saját kiadásban fognak megjelenteni.

Hogy az újabb Puzzle Quest játékokon kívül várható-e bármiféle egyéb cím a csapattól, azt egyelőre nem tudjuk, de amennyiben csak ezt a sorozatot folytatnák a jövőben, a legtöbb rajongó már azt is széles mosollyal és elégedettséggel fogadná.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 7 napja

Szerintem hosszú távon sokkal jobban megéri indie fejlesztőként tevékenykedniük...

válasz erre

darkomen

12 éve, 8 hónapja és 7 napja

Én személy szerint szeretem a Puzzle Quest -t.

Amit Steve Fawkner mondott azzal meg teljesen egyetértek. A fejlesztőcsapatok akkor járnak jobban ha Indie fejlesztőként maradnak, mivel ha kiadó alá kerülnek, akkor hozzá kell állni a kiadó ízléséhez, és az egyéni ötletek nem biztos hogy megvalósításra kerülnek.
Meg a termékek ára is jobban alakulna ha Indie fejlesztőként adják ki a játékokat. Rendben ránézésre nem lesz annyira megérő a fejlesztőknek az alacsony ár, de abból csak kevés kerül máshoz, nem viszi el a nagy pénzt a kiadó, és ha sikeres a játék, akkor sokkal több bevételt tud produkálni a csapatnak.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profilja