Megmutatta magát mozgás közben a Resident Evil Village kiegészítője, a Shadows of Rose

2022. október 22.
5.5721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Resident Evil Showcase-en a Resident Evil 4 Remake mellett a Resident Evil Village is életjelet adott magáról, bepillantást nyerhettünk a hamarosan érkező kiegészítőbe, a Shadows of Rose-ba és a multiplayer módba, a Re:Verse-be is.

Az eventen a felújított Resident Evil 4 mellett a Shadows of Rose is kapott egy rövid előzetest, a kiegészítő végleg lezárja a Winters család nem túl vidám történetét, ezúttal a Resident Evil Village főhősének a lányát, Rose-t fogjuk irányítani a DLC-ben.

Láthattuk emellett mozgás közben a régóta várt TPS módot, valamint a Resident Evil Village MAC verziójáról és a Nintendo Switch verziójáról is szó esett, mindkét verzió október 28-án lesz elérhető. Az online módból, a Re:Verse-ből is kaptunk egy kis ízelítőt, amelyhez a jövőben többek között új tartalmak, új túlélők, pályák, ruházatok és kihívások is érkeznek majd.

A Winters' Expansion és a Resident Evil Village Gold Edition, amely az alapjátékot és a DLC-t is tartalmazza, október 28-án jelenik meg PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S konzolokra és PC-re, Nintendo Switch-re pedig december 2-án érkezik a csomag. A DLC a Winters' Expansion csomagban érhető el, a Re:Verse-t pedig ingyen megkapják a Resident Evil Village játékosai.

Nézd nagyban ezt a videót!




Resident Evil Village is életjelet adott magáról, bepillantást nyerhettünk a hamarosan érkező kiegészítőbe, a Shadows of Rose-ba és a multiplayer módba, a Re:Verse-be is.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Shadows of Rose tök jó kiegnek tűnik.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

De ****a kieg ez a Rose-os! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Hangulatos. Kár hogy már nincs meg a játék.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Második traileren kicsit visszaköszön a régi RE fíling, tetszik.

válasz erre
Resident Evil Village
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja