Ingyen mp3-lejátszó Napster-előfizetőknek

2004. június 21.
2.2711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Napster internetes zenei áruház ingyen mp3-lejátszókat kínál egyéves előfizetői szerződés keretében minden amerikai ügyfelének.

A felhasználók 119 dolláros, egy évre szóló előfizetésükhöz egy 130 dollár piaci értékű Rio Chiba Sport márkájú mp3-lejátszót kapnak ajándékba. A készülék 128 megabájt tárolókapacitással rendelkezik, emellett pedig stopperóra-funkcióval is el van látva, valamint tartozékként karszíj és sportos fülhallgató is jár hozzá.

Az igényesebb ügyfelek az előfizetésen felül 80 dollár befizetése mellett egy ennél komolyabb, és még több zeneszám tárolására képes Rio Nitrus mp3-lejátszót is megrendelhetnek a Napstertől. A Napster, amely egy évvel ezelőtt a lemezkiadók nyomásának engedve kénytelen volt beszüntetni ingyenes szolgáltatását, most pénzért kínál letölthető zenét a felhasználóknak egy olyan piacon, ahol komoly konkurenciával kell megküzdenie az Apple iTunes és az OD2 képében. A cég ingyenes korszakában mintegy 60 millió ügyfele volt, akiknek megtartása, illetve visszahódítása most komoly feladatot jelent számukra. Nyilvánvalóan ennek egyik eszköze a mostani akciójuk, amely valószínűleg nagy népszerűségre tehet szert a felhasználók körében. A Napster egyébként Európában egyelőre csak Nagy-Britanniában van jelen, ám ez valószínűleg megváltozik majd a közeljövőben, ha figyelembe vesszük, hogy a rivális Apple iTunes és OD2 is folyamatosan terjeszkedik az öreg kontinensen.

Kapcsolódó linkek:
Napster
1 hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja