Ingyen napokkal támad a Cyberpunk 2077 nextgen konzolokon

2024. március 26.
16.3941
Botyi profilja, adatai
Botyi
A CD Projekt RED bejelentette a Cyberpunk 2077 trial időszakát, amely a hét második felében lesz elérhető PS5-ön és Xbox Series X|S-en, ezáltal teljesen ingyenesen fedezhetjük fel Night City-t, különösebb költségek, kötöttségek nélkül.

Az ötórás ingyenes próbaverzió március 28-án indul és március 31-én, vasárnap késő estig tart. A Phantom Liberty DLC szeptemberben érkezett és amennyire tudjuk, ez lesz az első ingyenes próbaverzió azóta és ha a végleges vásárlás mellett döntenénk, akkor az előrehaladásunk is átkerül.

Az elmúlt időszakban az is kiderült, hogy több veterán fejlesztőt is szerződtettek a Cyberpunk 2077 folytatásának munkálataihoz. A Project Orion kódnevű cím fejlesztését az észak-amerikai részleg irányítja és a CD Projekt októberben azt mondta, hogy a folytatás a "koncepcionális tervezés" fázisában van.

Cyberpunk 2077 trial időszakát, amely a hét második felében lesz elérhető PS5-ön és Xbox Series X|S-en, ezáltal teljesen ingyenesen fedezhetjük fel Night City-t, különösebb költségek, kötöttségek nélkül.'>
2 hozzászólás

Direktor

2 hónapja, 1 hete

Ohh de király hogy szóltatok.

válasz erre

muki

2 hónapja, 1 hete

Hát akkor most érdemes kipróbálni. Meg is lesem.

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaiPet profilja