Ingyen DLC-vel támadnak a Jagged Alliance 3 zsoldosai

2023. december 11.
16.7831
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Grand Chien világa tovább bővül, mivel a Haemimont Games a jövő héten készül a Jagged Alliance 3 közelgő frissítésére PC-n és konzolokon egyaránt, a javítást egy ingyenes DLC kíséri új, amelyben új küldetésekkel találkozhatunk.

Az 1.4-es frissítés, melynek kódneve "Wolf", egy fontos, a játék közepén és végén játszódó küldetést vezet be, melynek címe "U-Bahn" (németül metró). Miért a német név? A csapat közleménye szerint esély mutatkozik arra, hogy felfedjük Grand Chienben a második világháború óta rejtőző titkokat.

Ez az új küldetéssorozat hét kiterjedt térképet foglal magában egy laboratóriumi komplexumon belül és jön egy új földalatti közlekedési rendszer is. Ez még nem minden, az 1.4-es frissítés számos, a közösség által régóta kért fejlesztést is tartalmaz: ilyen például a Sat View fejlesztések, a megújult Conflict Screen, a többszöri kiválasztás a leltárban és néhány művelet finomhangolása - ezeket december 18-tól próbálhatjuk ki.

Jagged Alliance 3 közelgő frissítésére PC-n és konzolokon egyaránt, a javítást egy ingyenes DLC kíséri új, amelyben új küldetésekkel találkozhatunk.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ingyen dolgokkal mindig meg lehet győzni. mosolygó smiley

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

De menő. mosolygó smiley

válasz erre
Jagged Alliance 3
16.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaManiac profiljaMonyo profiljamarco profilja