Íme az Arctic újdonsága, az RGB világítással felszerelt Freezer 50 TR processzorhűtő

2019. október 18.
6.2481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Arctic bejelentette vadonatúj processzorhűtőjét a sorban, ami a Freezer 50 TR nevet viseli, ami főként azzal hívja fel magára első sorban a figyelmet, hogy RGB világítással lett felvértezve.

A kérdéses modell a Ryzen Threadripper termékcsaládhoz tartozik, ebből fakadóan pedig Socket TR4-re tudjuk csak felszerelni, ellenben minden processzormodellt képes hűteni. Aki arra számít, hogy egy kisebb darabbal van dolgunk, azokat már most kiábrándítanánk, ugyanis böszme nagy, 147,8 x 149,5 x 165 mm-es méretekkel, és 1242 grammos súllyal lett felvértezve.

Nyolc hővezetőcső ügyködik a Freezer 50 TR-ben, amik két kifejezetten nagy hűtőbordába szállítják a forróságot - ezeket egyrészt egy 12 cm-es, másrészt egy 14 cm-es ventilátor hűti. A forróságtól függően alakul a fordulatszám is, de többnyire 1700-1800 rpm-re lehet számítani, 23,5db-es zajszint és 250 wattos hőleadás mellett.

És ugyebár a manapság egyre nagyobb trendnek örvendő, már általunk is említett RGB világítás is jelen van, így ha átlátszó gépházad van, akkor tökéletesen fog kinézni a benne villogó hűtő, amit A-RGB kontrollerrel lehet kezelni. 60 fontért, azaz legalább 23 ezer forintért kínálják, a későbbiekben pedig jön egy A-RGB kontrollerrel társított kiadvány is.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 4 hónapja és 18 napja

Aki ezzel akar feltűnősködni annak jó, de nekem ez már sok.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 4 hónapja és 20 napja

Dög.

válasz erre

VaPe

3 éve, 4 hónapja és 20 napja

Hű de csillivilli!

válasz erre

zender

3 éve, 4 hónapja és 21 napja

Modderek imádni fogják!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt