Ilyenek lesznek a Men of War 2 egyjátékos küldetései

2023. április 20.
4.8091
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Fulqrum Publishing és a Best Way ma egy kibővített egyjátékos gameplay előzetest tett közzé a Men of War 2-ből, a 20 perces videó a Battle of Coissont, a játék Falaise Pocket történetkampányának küldetését mutatja be.

A küldetés 1944-ben, Normandiában, Coisson falu közelében játszódik, és a 68. motorizált gyalogos zászlóalj egy mentőakcióban vesz részt, hogy felvegye a kapcsolatot a H század tüzérségével, akikkel nemrég megszakadt a kapcsolat. Ez csak egy, a három egyjátékos küldetés közül, amelyek a közelgő Men of War 2 nyílt bétájában játszhatók lesznek, amely május 11-től május 15-ig zajlik.

A másik küldetés a Towards Freedom, amelyben egy felderítőkből és különleges erőkből álló osztagot irányítunk és német tábort kell elpusztítanunk és hadifoglyokat kiszabadítani. A harmadik pedig az Ambush, amely a németek szemszögéből játszódik 1944-ben, Normandiában. Aki szeretne csatlakozni, az a játék Steam oldalán kérhet hozzáférést, ezzel garantáltan részese lesz a játéktesztnek. Mindenki, aki előzetesen regisztrál, kap egy e-mail értesítést, amint a béta élesedik.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 napja

De ****a! Olyan jó hogy van még minőségi RTS!

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 6 napja

Ezt már eléggé várom.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 napja

Rommá fogom játszani.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 napja

Nagyon várós!

válasz erre
Men of War II
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja