Ilyen csodák bújnak meg a World of Final Fantasy gyűjtői kiadásában

2016. október 27.
3.4701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Arekkz Gaming csapatának sikerült hozzáférnie már most a World of Final Fantasy gyűjtői kiadásához, és mivel egyelőre még nem sokan rendelkeznek ezzel a kiváltsággal, ezért úgy határoztak, hogy készítenek róla egy látványos unboxing videót.

Ennek köszönhetően kamerák előtt, igényes kommentárral kukkanthatunk be a gyűjtői kiadvány csodáiba, merthogy igazi csodákra bukkanhatunk a dobozka kibontását követően, noha szavak helyett inkább nézzétek meg ti magatok az alábbi felvételen, hogy miről is van szó.

Sőt mi több, ha egészen sok időtök van így csütörtök este, a kicsomagolós videó alatti filmecskét is érdemes megtekintenetek, hiszen ezen a World fo Final Fantasy PS4-es változatának első 40 percébe kaptok betekintést.

Nézd nagyban ezt a videót!

World of Final Fantasy gyűjtői kiadásához, és mivel egyelőre még nem sokan rendelkeznek ezzel a kiváltsággal, ezért úgy határoztak, hogy készítenek róla egy látványos unboxing videót.'>
3 hozzászólás

Patrik94

7 éve, 11 hónapja és 25 napja

Kis figurák nagyon királyak!

válasz erre

Tommy

7 éve, 11 hónapja és 25 napja

Tényleg nagyon aranyos! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 11 hónapja és 25 napja

Ez nagyon szép és ötletes kis csomag, csak szerintem nagyon rosszul használták ki a helyet, ezáltal kevés lett benne a tartalom. Azt a nagy könyvet simán lehetett volna használni még artbooknak és apróbb kis leírásokra, ha nem a figurákat rejtik bele. Így a könyvet és annak nagyságát kissé indokolatlannak találom.

válasz erre
World of Final Fantasy
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaiPet profiljaBotyi profilja