Így fest a Hogwarts Legacy Switchen

2023. november 15.
5.3041
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Hogwarts Legacy februárban jelent meg a főbb platformokra, májusban PS4-re és Xbox Onera, a Switch-verzió is az év első felében volt várható, ezt júliusra és végül november 14-re tolták, az első képeket már meg is osztották a felhasználók.

A Hogwarts Legacy fejlesztői elmondták, hogy a Switch-verziót azért halasztották el, hogy a játékosok számára a "lehető legjobb élményt" nyújtsák. Néhány nappal ezelőtt már szivárgott ki gameplay, néhány YouTube-csatorna pedig most részletes összehasonlításokat végzett a Switch- és a PlayStation-változat között.

Ezekben azt emelték ki, hogy a nyilvánvaló grafikai különbségek nem zavaróak, azonban rengeteg a betöltési idő. Például van 10-15 épület és minden belépésnél töltenie kell, esetenként több mint 30 másodperces töltőképernyők jönnek a boltokba való belépéskor. Ez mindenképpen csorbítja a nyílt világú játék ígéretét és ellentétben áll a többi platformon lévő társaival.

Nézd nagyban ezt a videót!Hogwarts Legacy februárban jelent meg a főbb platformokra, májusban PS4-re és Xbox Onera, a Switch-verzió is az év első felében volt várható, ezt júliusra és végül november 14-re tolták, az első képeket már meg is osztották a felhasználók.'>
5 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Na iylenkor érthető, miért nem fejlesztenek külsősök Switchre. Ez kabaré.

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hát ez nagyon ****. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Mínusz tíz év. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nyilván vicc, hiszen már elég öreg a konzol.

válasz erre

rDAVE

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Xbox One-on és PS4-en is megáll tölteni az épületeknél és az iskola legtöbb ajtajánál.

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaBotyi profilja