Idén már nem lesz Rock Band 4

2011. május 06.
2.3051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Ezt Alex Rigopulos közölte a Harmonix Music Systems-től egy interjú során.

Szerinte virtuális boltjuk "jelentős mérföldkőhöz" érkezett: letöltéseik száma meghaladta a 100 milliót. A Rock Band Store-ban 2007 óta árusítanak letölthető dalokat, jelenleg körülbelül 2700 dalból lehet válogatni, 900 különböző előadótól. Egymillió felhasználó játszik havonta a Rock Band-del és 5 millió felhasználói fiókon keresztül vásároltak már tartalmakat áruházukból.

A kérdésre, hogy melyik platformon fogynak legjobban a Rock Band kiegészítések, Rigopulos a következőket válaszolta: az Xbox 360 tulajdonosok veszik a legtöbb letölthető tartalmat, második helyezett a Playstation 3, harmadik - jóval lemaradva - a Wii.

"A Rock Band 3 egy hatalmas játék, rengeteg elérhető zenei tartalommal, új célokkal és kihívásokkal. Szeretnénk elég időt adni rajongóinknak, hogy teljesen felfedezhessék maguknak. Természetesen a Harmonix továbbra is új ötleteken és a Rock Band fejlesztésére irányuló terveken dolgozik, amelyeket meg is osztunk majd mindenkivel ha elérkezett az ideje."

A következő hónapokban újdonságként Lady Gaga, Foo Fighters és Ozzy Osbourne számok kerülnek be a letölthető dalok közé, de a negyedik rész még várat magára.
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nekem PS3-on kifejezetten hiányozni fog. Guitar Hero nagyon ****.

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

nekem biztos nem

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Szerintem senkinek nem is fog hianyozni!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profilja