Húszmillió példányban kelt el eddig a PlayStation 5

2022. június 04.
35.2901
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A PlayStation 5 a már két éve húzódó, igen komoly problémákát okozó chiphiány ellenére májusban egy újabb eladási mérföldkövet lépett meg, valamint a konzollal még nem rendelkező felhasználóknak is jutott egy jó hír.
 

A Sony ugyanis bejelentette, hogy a jelen generációs PlayStation elérte a több mint húszmillió eladott példányszámot. Ezen felül történt egy másik bejelentés is, ugyanis állítólag ebben az évben jelentősen megbikázzák a PS5-ök gyártását, így jóval több konzol kerülhet a boltok polcaira, remélhetőleg ezzel arányosan rövidebb idő alatt, így mindenkinek, akinek igénye van rá, lecsaphat a Sony gépére.

Aki azon szerencsések közé tartozik, hogy nála már ketyeg egy példány a nagyon nehezen elérhető gépből, annak ebben az évben még bőven lesz mivel elvernie az idejét, hiszen az év hátralevő részében jelenik meg a God of War: Ragnarök is többek között, amit már annyira várunk.
5 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Sony valami más dimenzióba él a PS5 kapcsán mint én, úgy látom.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Valaki szólhatna már nekik, hogy van itt egy ****os kis ország, teli PS rajongóval, lehet érdemes lenne ide is gépet küldeni.

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Oké Sony...

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Elhisszük minden szavukat.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Örömmel tölti el a lelkemet, hogy ennyi szerencsés ember van a világon. Azért már lassan Magyarország felé is kacsintgathatnának.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

soami profilja