Huszadik születésnapja alkalmából ingyen húzhatjuk be a legelső Mafia játékot

2022. augusztus 29.
25.0661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Kerek, huszadik évfordulóját ünnepeli a 2K és az Illusion Softworks legendás gengszterszimulátora, a legelső Mafia rész, ennek örömére nemsokára ingyen behúzhatjuk majd Steamen a műfajteremtő klasszikust.

A játék kiadója, a 2K a Twitteren számolt be a jóhírről, szeptember 1-5 között ingyen behúzhatjuk majd a Steam könyvtárunkba a legelső Mafia epizódot. Szerintünk sokak számára meghatározó élmény volt a nyílt világú akciójáték, melynek drámai története a 20-as évek végétől a 30-as évek végéig mutatta be a gengszterélet vérben nyakig gázoló világát.

Főhősünk, Tommy Angelo taxisofőr bekerül a szervezett bűnözés világába, ahogy halad egyre feljebb a ranglétrán, szépen lassan rájön, hogy a gengszterélet romantikája csak mese véres habbal. A játékban egy szabadon bejárható várost, New Heaven-t kocsikázhattuk be anno, miközben egyre durvább melókat kellett elvállalnunk.

A legelső Mafia egy igazi instant klasszikus, amit mindeképpen érdemes pótolni, amennyiben eddig még nem tettétek meg. Erre pedig itt a tökéletes alkalom, szeptember 1-5 között ingyen beszerezhetitek majd a gengszteres játékot Steamen, nem árt tehát résen lenni és bezsákolni a könnyen szerzett ajándékot.

Mafia rész, ennek örömére nemsokára ingyen behúzhatjuk majd Steamen a műfajteremtő klasszikust.'>
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 9 hónapja és 9 napja

Megvan első kiadásban, lemezesen, de azért ezt behúzom. Egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Felújítása is jól sikerült.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 9 napja

Az elmúlt napok legjobb híre. mosolygó smiley Már egy ideje nincs meg, még cd-n volt de már nincs gépem hozzá. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 9 hónapja és 9 napja

De kirááááááály!!!!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 9 napja

Riktán örülök ennyire ingyenes játéknak!!!! meglepett smiley mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Na ez király lesz! mosolygó smiley Jobban örülök neki mint a felújított verziónak!

válasz erre
Mafia
2.870 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja