Holnap érkezik az első FIFA 23 trailer

2022. július 19.
4.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Felpörögtek az események egy kicsit a FIFA 23 háza táján, a focis játék következő generációjáról ugyanis várhatóan a holnapi napon mindent megtudhatunk, lévén akkor számíthatunk az első hivatalos kedvcsináló megjelenésére.

A hírt egy rövidke, gyakorlatilag semmitmondó teaser vezette fel, amiből semmi sem derült ki az érkező focis játékról, ellenben a tegnapi hírek megerősítést nyertek még, miszerint Kylian Mbappé és Sam Kerr lesznek az aktuális rész sztárjai, illetve őket láthatjuk majd a borítón is.

Mint ismert, a FIFA-sorozat éppen óriási változásban van, a FIFA 23 lesz a széria utolsó tagja ezen a néven, jövőre ugyanis a csapat EA Sports FC címmel folytatja a népszerű focis játékot.

Nézd nagyban ezt a videót!



FIFA 23 háza táján, a focis játék következő generációjáról ugyanis várhatóan a holnapi napon mindent megtudhatunk, lévén akkor számíthatunk az első hivatalos kedvcsináló megjelenésére.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Sosem értettem ezeket a holnap trailer jön bejelentéseket. röhögő smiley Kit érdekel? Jöjjön majd megnézzük ha akarjuk. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Már évek óta unalmas nekem.

válasz erre
FIFA 23
15.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja