Hivatalosan is jön a The Talos Principle 2

2016. május 21.
3.3351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Croteam fejlesztői hivatalosan is bejelentették a Nordic Games 2016 konferencia keretein belül, hogy a nagy sikerre való tekintettel folytatódik a The Talos Principle címre keresztelt ügyességi kalandjáték.

A hírt maga Alen Ladavac, a Croteam vezető programozója erősítette meg a közönség számára a csapat előadása során, így kiderült, hogy az alkotás nemes egyszerűséggel a The Talos Principle 2 címmel készülhet el.

Sajnos ennél bővebb részleteket egyelőre még nem kaptunk a folytatásról, ellenben a nagyszerű első rész után - amely kiválóan ötvözte a belső nézetes ügyességi játékok sajátosságait a filozófiai gondolatokkal - tárt karokkal várjuk a második felvonást.


4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 22 napja

Az első 1-2 pályát játszottam, de nagyon megtetszett úgyhogy várós ez is.

válasz erre

Terminator

7 éve, 7 hónapja és 22 napja

Ó helló de jó hír ez. Elsőt nagyon szerettem!

válasz erre

totyak

7 éve, 7 hónapja és 23 napja

Kellemes időtöltés volt az első rész. Az elajén-közepén még kevésbé agyalós feladatok voltak, de a végén bizony már keményen nyomta a program. Bevallom, nem is tudtam mindent megoldani IQ-ból. Nagyon sok rejtett lehetőség is van a játékban, csillagokat kell gyűjtögetni, mert kirakósozni, hogy ajtók megnyíljanak, szóval érdekes program. A kiegészítőjét, a Road to Gehenna-t viszont nem próbáltam. Feltételezem a koncepció ugyanaz lesz, csak az eddig ismert tárgyak mellé remélhetőleg lesznek újak is, amikkel meg kell oldani a pályákat.

válasz erre

zender

7 éve, 7 hónapja és 23 napja

Elsővel nem játszottam, de sok jót hallottam róla! Úgyhogy várós.

válasz erre
The Talos Principle 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljamarco profilja