Hivatalos: holnap State of Play eseményt tart a PlayStation, több mint 15 játékot prezentálnak majd

2024. január 30.
9.7441
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábbi szivárgás után a PlayStation csapatának nem volt érdeke tovább titkolózni a következő State of Play esemény kapcsán, így megerősítették, hogy január 31-én, azaz holnap, magyar idő szerint 23 órakor nagy bejelentések körvonalazódnak.

A Youtube, a Twitch és a TikTok közbenjárásával közvetített esemény várhatóan 40 percen át tart majd és a legjobb az egészben, hogy nem egy-két játékra koncentrál majd, hanem várhatóan 15 videojátékot láthatunk ezen keresztül, miközben a játékvilág legnagyobb elméi bukkannak fel a kamerák előtt.

Ami biztos, hogy a mintegy 40 perces előadás részeként felbukkan majd a Stellar Blade és a Rise of the Ronin is, de a lista többi szereplője egyelőre nem ismert még teljesen, viszont várhatóan 2024-ben megjelenő PS5-ös és PlayStation VR2-s címek kapják majd a főszerepet.

A műsort itt lehet követni:

szivárgás után a PlayStation csapatának nem volt érdeke tovább titkolózni a következő State of Play esemény kapcsán, így megerősítették, hogy január 31-én, azaz holnap, magyar idő szerint 23 órakor nagy bejelentések körvonalazódnak.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hát én ezt meglesem.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Éjjel már nem lesem meg, majd reggel elolvasom a híreket. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Meglesem majd, ez érdekel.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja