Hivatalos: egér és billentyűzet támogatást kap az Xbox One

2018. szeptember 26.
5.3121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft bejelentette, hogy a Razerrel közös kooperáció részeként egér és billentyűzet támogatással vértezik fel az Xbox One-t, ez az opció pedig várhatóan heteken belül meg is érkezik majd a konzolra.

Pontos dátumot egyelőre nem kaptunk még a sokak által régóta várt új funkció kapcsán, ellenben az biztos, hogy legkésőbb az év végén már nemcsak kontrollerrel, hanem PC-s perifériákkal is irányíthatók lesznek kedvenc játékaink Xbox One-on, ami sokak számára új dimenziókat nyithat meg az élmény és bizonyos műfajok tekintetében.

Ha minden a tervek szerint halad, a konzolhoz a legtöbb vezetékes és vezeték nélküli egeret és billentyűzetet hozzáköthetjük majd, nem kell tehát méregdrága kiegészítőket vásárolnunk hozzá, de erről november 10-én, a következő Inside Xbox broadcast részeként számíthatunk bővebb részletekre.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 12 napja

Akkor már egyre kevésbé éri meg megvenni ha már ennyire akarják a bill/egér integritációt.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 12 napja

De itt sem minden játékról van szó, hanem aminél a fejlesztők úgy döntenek, nem? Semmi új nincs benne, PS3-on a noname sz.r is ment, ha a játék támogatta, ps meg menüben mindig. PS4-en szintén. Pl FFXIV vagy Fortnite bármivel megy...

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 12 napja

Akkor minek a Windows? röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja