Hihetetlen: a Hades lett az első játék valaha, ami Hugo-díjat nyert!

2021. december 19.
43.5721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Hades lett az első videojáték valaha, amely valaha Hugo-díjat nyert, azaz az év legjobb sci-fi vagy fantasy művének járó éves irodalmi díjat - ezt talán mondanunk sem kell, hogy óriási eredmény.

Bár a World Science Fiction Convention szerint jelenleg nincs "a legjobb videojáték kategóriája", az idei évre létrehoztak egy egyszeri kategóriát, és fontolgatják egy állandó díj létrehozását. A Hades ezzel egyébként maga mögé utasította a The Last of Us 2, a Spiritfarer, a Final Fantasy 7 Remake, az Animal Crossing: New Horizons és a Blaseball játékokat a jelöltek közül.

Ez természetesen nemcsak a Hadesnak, hanem a komplett videojáték-iparnak egy elképesztő eredmény, aminek köszönhetően még inkább emelkedik az egész szegmensnek az ázsiója.

Hades lett az első videojáték valaha, amely valaha Hugo-díjat nyert, azaz az év legjobb sci-fi vagy fantasy művének járó éves irodalmi díjat - ezt talán mondanunk sem kell, hogy óriási eredmény.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 5 hónapja és 17 napja

De vajon...... Miért???? meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 5 hónapja és 17 napja

Rohadt érdekes döntés, millió sokkal jobb játék van ezen a területen.

válasz erre

Imperator

2 éve, 5 hónapja és 17 napja

Érdekes eredmény, a játékkal nem játszottam, mert nem szeretem a roguelike játékokat, de tényleg annyira jó, hogy pont ez a játék kapjon díjat? Ilyenkor mindig van bennem egy kis tüske, hogy az elmúlt 20-30 évben rengeteg kiemelkedő játékot kaptunk, melyek mind játékmenetben, mind történetben egy korszakalkotó mesterművek és mégsem díjazták őket a játékiparon kívül.

válasz erre

muki

2 éve, 5 hónapja és 17 napja

Hát ez tényleg érdekes. meglepett smiley Nem értem az okát.

válasz erre
Hades
10.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja