Hátul is világítanak az ASUS ROG Strix RX Vega 56-as modelljei

2017. augusztus 28.
4.9671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piacán mostanság az AMD felé irányul a legtöbb figyelem, hiszen a vállalat nemrég mutatta be a régóta várt csúcsmodelljeit, melyek egyben egy új széria kezdetét is jelentették, amik kizárólag az NVIDIA felsőkategóriás megoldásai ellen mennek.

Az RX Vega 64 és az RX Vega 56 egyaránt meggyőzőre sikeredett az értékelések alapján, de a kínálatnak még bővülnie kell ahhoz, hogy minél több emberhez eljussanak az új fejlesztések. Ebben az ASUS is fontos szerepet játszhat, hiszen az egyik legkedveltebb VGA gyártó vállalatról van szó, melynek a ROG Strix szériája mindig kiemelt figyelmet kap a fogyasztóktól.

A vállalat nemrég két új RX 56-os SKU-t mutatott be, melyek a ROG Strix brand alatt, egyedi hűtéssel kerülnek piacra. A három ventilátoros masszív kiépítésben a tuning lehetősége is benne van és természetesen az ASUS Aura Sync RGB LED világítás sem maradt el, mely a ventilátorok környékén kívül bizony a kártya alján is ott figyel, amire nem sok példa van még a grafikus kártyák piacán.
2 hozzászólás

drift3r91

7 éve, 1 hónapja és 23 napja

Nvidia remélem ha világitani fog, azt zöldben teszi röhögő smiley
Tetszik az új AMD, árat nem néztem róluk, de én már a 2070 alá nem adom, az talán hozza a 1080ti szintjét olcsóbban.

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 23 napja

Mivel többnyire egy álló házban a kártya vízszintesen van, így pont a hátulja néz felfele, értelemszerű, hogy oda is tesznek valami világító bigyót, hogy az erre fogékonyak nézegethessék. Meg sem lepődöm.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaGargameth profiljamarco profilja