Háttérképpel és trailerrel ünnepelhetjük az Ace Combat 7: Skies Unknown 2,5 millió letöltését és évfordulóját

2021. január 20.
22.5601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hirtelen ismét felgyorsult az élet az Ace Combat 7: Skies Unknown háza táján, a Bandai Namco ugyanis hirtelen több dolgot is ránk zúdított a repülőgépes szimulátorról, így többek között például azt, hogy 2,5 millió letöltésnél jár a projekt.

Ez óriási eredmény annak ellenére is, hogy két teljes esztendőbe telt az egész dolog a játéknak, hiszen most ünnepli a két éves évfordulót is az alkotás, aminek apropójából kaptunk hozzá egy friss kedvcsinálót, de IDE kattintva egy vagány háttérképet szintén beszerezhetünk hozzá.

A trailer egyébiránt egy frissítésről is beszél, mely mindenkinek elérhető az Ace Combat 7: Skies Unknown kapcsán, részeként pedig teljesen ingyen szerezhetünk itemeket és skineket az alkotáshoz.

Nézd nagyban ezt a videót!



Ace Combat 7: Skies Unknown háza táján, a Bandai Namco ugyanis hirtelen több dolgot is ránk zúdított a repülőgépes szimulátorról, így többek között például azt, hogy 2,5 millió letöltésnél jár a projekt.'>
3 hozzászólás

Direktor

3 éve, 6 hónapja és 16 napja

Menő nagyon.

válasz erre

Tommy

3 éve, 6 hónapja és 16 napja

Rohadt hangulatos lett!

válasz erre

muki

3 éve, 6 hónapja és 16 napja

Amikor nézem, rendesen megjön a kedvem hozzá. Csak amikor elkezdem játszani, nagyon hamar elvesztem az érdeklődésem sajnos.

válasz erre
Ace Combat 7: Skies Unknown
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások