Hatalmas a felháborodás az új Apex Legends battle pass miatt

2024. július 09.
5.3801
Botyi profilja, adatai
Botyi
Tegnap az Apex Legends fejlesztője, a Respawn Entertainment bejelentette, hogy megváltoztatja a battle pass működését és bár a változásra régóta vágytak a játékosok, a friss hírek nem úgy sültek el, ahogy elképzelték.

Korábban a battle passok egy szezonra szóltak és valódi pénzbe kerültek, vagy a játék során szerzett játékbeli valutával lehetett megvásárolni. Ez most megváltozik, az Apex Legends csatabérletek szezononként kettőre szólnak és csak valódi pénzzel lehet hozzájutni.

Igaz, ezért az árért a játékosok többet kapnak, de aki részt szeretne venni benne, annak nincs más választása, fizetnie kell. A Redditen, a közösségi médiában és a Steam-értékelésekben a felhasználók felháborodtak ezen a változáson, utóbbinál megkezdődött a kritikabombázás és máris a "vegyes" kategóriába került a játék.

Az Apex Legends battle pass új verziója a 22. szezonnal indul, ennek az időpontja még nincs meg, de a 21. szezon augusztus 6-ig tart és ezt követően indulhat.

Hatalmas a felháborodás az új Apex Legends battle pass miatt - 2. kép

Apex Legends fejlesztője, a Respawn Entertainment bejelentette, hogy megváltoztatja a battle pass működését és bár a változásra régóta vágytak a játékosok, a friss hírek nem úgy sültek el, ahogy elképzelték.'>
3 hozzászólás

Mordorer

5 napja és 20 órája

Mondjuk ezen nem vagyok meglepődve.

válasz erre

Gólem

5 napja és 21 órája

Igazuk van, ezt nem így kellene.

válasz erre

muki

5 napja és 23 órája

Rommá fogják mínuszozni ezt is. röhögő smiley

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja