Három év után életjelet adott magáról a Dragon Quest III HD-2D Remake

2024. május 27.
4.6281
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Dragon Quest III HD-2D Remake, - amely a klasszikus szerepjátékot a Square Enix Octopath Traveller sorozatának grafikai stílusában fogja újjáalkotni, - "közeledik" és megerősítették, hogy multiplatform cím lesz.

Az X-en/Twitteren közzétett, a 2021 májusában bejelentett, de azóta gyakorlatilag ismeretlen játékról szóló bejegyzés megerősítette, hogy a cím PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, Switch-re és PC-re érkezik. "Erdrick legendája közeledik" - olvasható a posztban, a rövid teaser a következő mondattal zárul: "Az örökség elkezdődik".

A Dragon Quest III HD-2D Remake-et az 1988-as eredeti újragondolásaként jelentették be, a cikkünk végén található trailerrel. A HD-2D stílus akkor született meg, amikor a Square Enix 2018-ban kiadta az Octopath Travellert Switch-re, amelyben 2D-s karakterek mozogtak jó minőségű hátterek előtt, tisztelegve a klasszikus RPG-k előtt.Nézd nagyban ezt a videót!Dragon Quest III HD-2D Remake, - amely a klasszikus szerepjátékot a Square Enix Octopath Traveller sorozatának grafikai stílusában fogja újjáalkotni, - "közeledik" és megerősítették, hogy multiplatform cím lesz.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 hete és 6 napja

Nálam ez nagyon várós! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 6 napja

De jól néz ki, imádom!

válasz erre

VaPe

3 hete

Már el is felejtettem hogy készül! meglepett smiley Nagyon bejön!

válasz erre
Dragon Quest III HD-2D Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja