Három családbarát játékot is bemutatott Xbox One-ra a Microsoft

2017. augusztus 21.
5.8911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft a gamescom 2017 expó alkalmából három családbarát videojátékot is bemutatott Xbox One-ra, amelyekkel szeretné alaposan megtámogatni a konzol kisebb korosztálynak szánt termékkínálatát, ami elég foghíjas volt eddig.

A jövőben azonban mindez változik majd, noha semmi forradalmi vagy rendhagyó újdonságra, inkább régi ötletek újrahasznosítására kell számítanunk, lévén érkezik a Disneyland Adventures, a Rush: A Disney Pixar Adventure, és a Zoo Tycoon, amelyek korábban Xbox 360-on, Kinect-központú címekként váltak ismertté, és most is a mozgásérzékelős szenzor adja esetükben az élmény savát és borsát.

Aki esetleg nem ismerné a három játékot - amelyek idén év végén érkeznek - a Disneyland Adventures egy nyitott világú mini-játék, ami a világ legnagyobb vidámparkjába kalauzol minket, és míg a Rush: A Disney Pixar Adventures is hasonló élményekkel kecsegtet, csak az ismert animációs filmekre koncentrálva, addig a Zoo Tycoon-ban saját állatkertet építhetünk magunknak, exkluzív állatokkal foglalkozhatunk, etethetjük őket és így tovább.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Várjunk csak egy villanatot!!!!
Akkor most az Xbox One X-ben van megint Kinect csatlakozó???

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 26 napja

Szerintem a konzolok már nem a fiatal korosztály játékai. Én biztos nem adnám a kisgyerekem kezébe a 20k-s kontrollert. amúgy se ilyeneken nőjön fel egy gyerek. Ráér vele később találkozni. A konzol a fiatal és kevésbé fiatal felnőttek szórakozása lett mára.

válasz erre
Zoo Tycoon
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljamarco profiljaDav2377 profiljaXTomiX0029 profilja