Hangulatos játékmenet előzetest villantott a Dead Space remake

2022. október 04.
4.9151
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Motive Studio ismét megmutatta mozgás közben a Dead Space felújított, újradolgozott változatát, az előzetes alapján pedig a Dead Space Remake egy vérfagyasztó, rémálomba illő utazás lesz, ami minden szempontból hű lesz az elődjéhez.

A látottak alapján az eredeti 2008-as epizód játékmenete köszön majd vissza, viszont a készítők ahol tudtak, ott igazodtak a modern kor elvárásaihoz. Az eredetileg szótlan főhős, Isaac Clarke itt már meg fog szólalni, ráadásul az a Gunner Wright tér vissza, aki a Dead Space 2-ben és a Dead Space 3-ban szinkronizálta Isaac-et.

A látvány szemmel láthatóan elképesztő fejlődésen ment keresztül, a készítők a textúrákat, az animációkat teljesen újraalkották, különösen a a fényeken és az árnyékokon látszik a változás. A pályákon szabadabban mozoghatunk majd, a töltési időt és a töltőképernyőt elfelejthetjük, emellett a szörnyek csonkolása is sokkal részletesebb lesz.

A hangulatos előzetes mellett az előrendelői ajándékokról is lehullt a lepel, a Dead Space Remake gyűjtői kiadása tartalmazni fogja többek között a főhős sisakjának a pontos mását. A Dead Space Remake 2023. január 27-én érkezik PS5, Xbox Series X/S konzolokra és PC-re. A játék majdnem egyidőben érkezik a hasonló műfajú The Callisto Protocollal, kíváncsian várjuk, hogy melyik túlélőhorror kerül majd ki győztesen a harcból.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

muki

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

*****nagy!

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Whoááááááááá!!!! Durva lesz a végeredmény!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Uhhhhhhh ez de rohadt jó gyerekek!!!!!

válasz erre
Dead Space Remake
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt