Hangsúlyos lesz a korábban népszerű Dynasty Mode az EA Sports College Football-ban

2023. május 19.
20.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az EA Sports College Football 1993-ban Bill Walsh College Football néven indult a Sega Genesisre, mielőtt NCAA Football néven futott volna, a sorozat 2013-ig megjelent, amikor az NCAA vitába keveredett az EA-val a játékosok nevének és képmásának felhasználása miatt.

Az EA Sports College Football a 2024-es szezonban tér vissza, így lassan új információk válnak elérhetővé a címről és Matt Brown, az Extra Points nevű főiskolai futballhírportál kiadója most azt állította, hogy az EA rengeteg erőforrást fordít egy meglehetősen mélyreható dinasztia mód létrehozására. Ebben vezethetjük az egyik egyetemi csapatot, miközben a Division-1-es ligában igyekszünk előrejutni.

A Road to Glory mód is visszatér, amiben létrehozhatjuk saját játékosunkat, kiválasztva az áhított posztot és végigvezethetjük őt négyéves egyetemi karrierjén. A hírek szerint a hagyományos egyetemi csapatok, mint a Notre Dame és a Wisconsin is választható lesz, azonban még mindig várjuk az első pillantást a játékmenetre és a további részleteket.

2 hozzászólás

Direktor

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Ez nem sokat mond.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 3 hónapja és 2 napja

Én nem játszottam ezzel sosem.

válasz erre
EA Sports College Football 25
30.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások